ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد ترامپ دوباره مدعی شد: توانایی هسته‌ای ایران را نابود کرده‌ایم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرداخت نقدی یارانه‌ها تجربه موفقی نبوده است| ساماندهی یارانه‌ها بدون برنامه مجلس اثرات تورمی دارد

  • کد خبر: ۱۱۳۲۶۷
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۷
پرداخت نقدی یارانه‌ها تجربه موفقی نبوده است| ساماندهی یارانه‌ها بدون برنامه مجلس اثرات تورمی دارد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: پرداخت نقدی یارانه طرح موفقی نبوده است و کالاهای اساسی با افزایش قیمت روبرو شده و یارانه پرداختی جبران افزایش کالاهای اساسی و سایر کالاها نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد علی‌پور در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با سلام و درود به روح پرفتوح شهدا و ملت شریف ایران گفت: بعد از شکست خفت بار آمریکا و فرار از افغانستان رژیم غاصب و ضد بشری اسرائیل سعی دارد با کمک سران سرسپرده منطقه جبهه‌ای در مقابل مقاومت ملت‌های مظلوم و ایران اسلامی ایجاد نماید؛ ایران اسلامی روز به روز تحت رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری و الهام گیری از خون شهیدان و تداوم راه شهید حاج قاسم سلیمانی پر فروغ‌تر و استوارتر راه خود را ادامه می‌دهد و رژیم غاصب و جنایتکار اسرائیل در سراشیبی سقوط قرار گرفته است.

نماینده مردم ماکو، چالدران، شوط و پلدشت در مجلس بیان کرد: مجلس در راستای همراهی و همگانی با دولت در بودجه ۱۴۰۱ اجازه داد چنانچه قصد حذف ارز ترجیحی و یا به تعبیر دولت ساماندهی یارانه‌ها را بر عهده دارد؛ قبلا باید ترکیبات رفاه مصرف‌کنندگان را به کالا‌های اساسی از طریق کالابرگ الکترونیکی به روش مطمئن به انجام رسانده باشند؛ بصورتی که افراد بتوانند این کالا‌های اساسی را با نرخ مصوب شهریور ۱۴۰۰ و در سقف تعیین شده تهیه کنند.

وی در ادامه یادآور شد: به جای تهیه کالا برگ الکترونیکی پرداخت نقدی در دستور کار دولت قرار گرفته و همچنین گذر زمان نشان داده است؛ پرداخت نقدی یارانه تجربه موفقی نبوده است و کالا‌های اساسی با افزایش قیمت روبرو و یارانه پرداختی جبران افزایش کالا‌های اساسی و سایر کالا‌ها نیست.

علی پور با اشاره به جزییات ساماندهی یارانه‌ها اظهار داشت: ساماندهی یارانه تصمیم مشترک دولت و مجلس بود؛ لیکن در بودجه برابر تصمیم اتخاذ شده عمل نشده است؛ با اجرای ناقص ضعف‌های آن مشخص شده است دولت انقلابی باید اقدام عاجلی در این راستا داشته باشد و به نظرات، نکات و نمایندگان مجلس  و اقتصاددان کشور در این راستا توجه داشته باشد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: رساندن یارانه به دست کسانی که باید مورد حمایت قرار بگیرند و حذف رانت  و مبارزه با فساد کار بسیار ارزنده‌ای است؛ آزاد سازی قیمت چهار الی پنج  قلم کالا بدون فراهم کردن برنامه جایگزین برای آن همراه  برآورد و تخمین  اشتباه دست اندرکاران از اثرات تورمی موجب افزایش قیمت ده‌ها و صد‌ها قلم کالا شده است؛ این مسئله بر اقشار مختلف جامعه فشار طاقت فرسا را وارد کرده است.

نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود:از طرفی تعدادی  از افراد شامل پرداخت یارانه نشده و جا مانده‌اند دولت و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی باید سازو کار لازم برای اعتراضات مردم  جامانده از یارانه، راه اندازی و بطور دقیق رسیدگی نماید تا حق مردم ضایع نشود.

وی ضمن تشکر از سفر اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ رییس جمهور به آذربایجان غربی اظهار کرد: قریب به ۱ ماه از انجام سفر ریاست جمهور به استان آذربایجان غربی می‌گذرد و تصمیمات بسیار ارزنده‌ای در این سفر بخصوص برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام اتخاذ شده است، اما هنوز مصوبات سفر بطور رسمی ابلاغ نشده است. از وزرای محترم جهاد کشاورزی و نیرو می‌خواهم بطور جدی با استفاده از اعتبار اختصاص داده شده در این سفر پایاب سد کرم آباد، باقیمانده زمین‌های شهرستان پل دشت و دشت نازک و بخصوص زمین‌های مستعد شهرستان این استان را به بهره برداری برسانند.

علیزاده در ادامه تصریح کرد: از پاییز سال گذشته تا به امروز ۱۳۰۰ هکتار از زمین‌های فوق الذکر برای اولین بار بصورت آبیاری بارانی و تحت فشار به کشت گندم و چغندرقند اختصاص یافته و این مورد تحول بزرگ، امیدواری،  شور و نشاطی در کشاورزان منطقه ایجاد کرده است لازم به ذکر است قریب به ۶هزار میلیارد تومان برای اجرای این پروژه هزینه شده است و دومین پروژه مهم استان پس از احیای دریاچه ارومیه در سطح استان است.

عضو کمیسیون اقتصادی تاکید کرد: ۱۹ هزار هکتار از اراضی پایاب سد در استانه بهره برداری نهایی قرار گرفته و اگر به بهره برداری نهایی برسد هم در تامین کالا‌های اساسی کشور از جمله گندم، نهاد‌های دامی  و دانه‌های روغنی نقش بسیار مهمی خواهد داشت  و هم در جهت شکوفایی اقتصاد منطقه تاثیر بسیار بزرگی خواهد گذاشت

علیزاده خطاب به وزرای جهاد کشاورزی و نیرو تصریح کرد: ۶هزار میلیاردتومان از محل بودجه مهار آب‌های مزری اهدایی مقام معظم رهبری اعتبار هزینه شده و ۹۵ درصد از پروزه انجام شده است؛ دشت معان دومی در آذربایجان غربی در حال شکل گیری است حیف نیست این پروژه به اتمام نرسد. از پیگیری‌های مدیر عامل اب و فاضلاب استان اذربایجان غربی و همکاری مسئولان بانک صادرات در اجرایی شدن ماده۵۶ بخشی از مقررات مالی دولت و تامین ۱۰۰ میلیارد تومان از هزینه اجرای فاضلاب شهر ماکو تقدیر و تشکر می‌کنم و اجرای هرچه سریعتر پروزه فوق را خواستار هستم.

علیزاده  خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: با استفاده از اعتبارات ریاست جمهوری و استان چهار بانده کردن گیت منطقه آزاد تا سه راهی ایو واغلی را تکمیل و راه‌های ارتباطی چالدران به خوی و چالدران به چایپاره را با اخذ ماده ۲۳ اجرایی نمایید.

وی ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری‌های وزیر امور خارجه و همکارانشان در جهت شروع به کار بازارچه‌های شهرستان چالدران خاطرنشان کرد: از ایشان می‌خواهم بطور جدی  پیگیر نتیجه نهایی شروع به کار این بازارچه‌ها از دولت ترکیه باشند.

علیپور در پایان خطاب به رییس جمهور گفت:  در برخی بنگاه‌ها و هلدینگ‌های اقتصادی حضور بانیان وضع موجود و مدیران نا کارآمد در دولت قبل که درسطح مدیران عامل و سطح هیئت مدیره‌ها به چشم می‌خورد که امیدوارم برخورد جدی صورت پذیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->